Saopštenje OO DS

POVODOM NOVOGODIŠNJIH IZBORA
 
Izbori za Savete mesnih zajednica opštine Vrbas će se održati 31. 12. 2017. godine. Nečuvena bruka i politički teror koalicije SNS i SPS služi za maskiranje i zabašurivanje dosadašnjeg (ne)rada svih mesnih zajednica. Demokratska stranka oštro osudjuje kršenje Zakona i Ustava izmenama i odlukama o promeni načina biranja članova Saveta MZ, smanjivanju broja članova Saveta,načinu finansiranja i nadležnostima samih mesnih zajednica.

Zbog čega baš taj datum?

Pre svega što znaju da će tog dana biti izuzetno mala izlaznost na izbore. Metode koje koriste na svim izborima, zastrašivanje, pretnje i ucene, kupovina glasova, će doneti bolje rezultate kada je izlaznost mala. Druga stvar su njihovi kandidati. Ljudi koji smeju i mogu da stanu na listu samo kada se sakriju iza imena Vučića i Dačića i to kada nemaju protivkandidate.

Treća, najbitnija stvar je činjenica da dosadašnji (ne)rad žele da prikriju i da na brzinu “odrade” ove izbore a da nisu podneli izveštaj za to šta su uradili u protekle četiri godine za svoje komšije u MZ. Nijednu jedinu stvar nisu uradili, čak i projekte koje je DS započela nisu nastavili.

Zbog toga, dragi sugradjani, ukoliko i dalje budete davali podršku takvim ljudima postajete saučesnici u nezapamćenom razaranju Opštine Vrbas. Ako vam je dobro, onda ništa!

Demokratska stranka Vrbas
    
                    

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"