Саопштење ОО Покрета социјалиста

Општински одбор Покрета социјалиста Врбас сматра да су увреде Саше Радуловића на рачун Српске напредне странке и Покрета социјалиста у Врбасу, као и покушај прекрајања изборне воље бирача у Врбасу његови очајнички покушаји да се врати у политички живот и замагли своје катастрофалне поразе на председничким и локалним изборима.

Наравно да је стечајном управнику и његовом фантомском покрету чудно да неко може да оствари добар резултат на локалним изборима у Врбасу , зато што они не познају ни 30 грађана Врбаса, а камоли њихове проблеме и потребе.

Радуловић и његов такозвани покрет једва су успели да у последњем тренутку пронађу 12 људи који би им чинили локалну листу, нису имали кампању, нити су изашли на улицу пред грађане, зато што знају да их се и тих 30 грађана Врбаса стиде,  док их други грађани уопште и не познају.

Изгледа да Радуловићу политика и сусрет са грађанима баш и нису јача страна, боље да се врати свом старом занимању, зато што је општепознато да је за куповину и продају, махинације и лоповлук експерт.

Покрет социјалиста је озбиљна и одговорна партија која са својим бирачима живи и ради сваког дана, разумемо бриге и потребе обичних људи, захвални смо им на великом поверењу и увек ћемо се борити за њихова права.

Општински одбор Покрета социјалиста Врбас

КУЛТУРА

Дунавска соната зове младе музичаре

06. јун 2018. КУЛТУРА