Saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine podnela je noćas oko 3.30 časova ujutru potpise i dokumentaciju za pokrajinske izbore. Naziv liste je NENAD ČANAK - LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE - DIGNI GLAVU!

Liga socijaldemokrata Vojvodine će 24. aprila da pobedi na izborima u Vojvodini!

PRIVATNO OBEZBEĐENJE SPS NASRNULO NA POSLANIKE I POSLANICE LSV

Privatno obezbeđenje Socijalističke partije Srbije jutros oko 3 sata je fizički nasrnulo i sprečavalo poslanike i poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine da uđu u zgradu Skupštine AP Vojvodine. Do napada je došlo kada su predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine ulazili u zgradu kako bi predali listu za učešće na pokrajinskim izborima. O nečuvenoj sramoti i nasilju postoji foto i video dokumentacija, a obaveštena je Pokrajinska izborna komisija i Policijska uprava Novi Sad. Upravo u ovom momentu u znak protesta, u
toku je konferencija za medije ispred ulaza u zgradu Skupštine AP Vojvodine, koju drži predsednik LSV Nenad Čanak sa kandidatima i kandidatkinjama sa izborne liste.

ZAŠTO HOĆEMO DA POBEDIMO

Liga socijaldemokrata Vojvodine hoće da preuzme odgovornost i napravi Pokrajinsku vladu, koja će biti spremna da se suprotstavi devastaciji i degradaciji Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine nema potrebe da objašnjava svoje stavove, jer ih za 26 godina nije menjala. I kada smo kao manjinski partner učestvovalii u vlasti i kada smo bili opozicija. Uvek smo za Vojvodinu tražili više od svih:

-Šest godina i 38 puta smo podnosili inicijativu za obeštećenje Vojvodine zbog prodaje Naftagasa. I na kraju smo, 39. puta uspeli
-Mi smo zaustavili koncesiju i uštedeli 450 miliona evra Vojvodini.
-Mi se borimo da se Vojvodini vrati sve oteto od državnih preduzeća.
-Mi se borimo da odbranimo vojvođansku zemlju i paore i prikupili smo već preko 70 hiljada potpisa za to.

Sada nam treba vaša podrška da zajedno pokažemo šta umemo i kako Vojvodina treba da se uredi. Liga traži samo jedno - da Vojvođani sami odlučuju o svojoj sudbini. Na listi imamo preko 40% žena, potrudili smo se da na listi budu ravnomerno zastupljeni i mladi i stariji, pripadnici i pripadnice svih nacionalnih zajednica iz svih krajeva Vojvodine, stručnjaci iz različtih oblasti... Kandidati za poslanike u Pokrajinskom parlamentu iz Opštine Vrbas su: Mario Mažar -diplomirani ekonomista, i Dejana Uzelac - master ekonomije.

LSV CE POBEDITI NA POKRAJINSKIM IZBORIMA. NENAD ČANAK - LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE - DIGNI GLAVU!

OPŠTINSKI ODBOR LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE VRBAS

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"