Пријем за финалисте Фестивала поезије младих

За десет финалиста 50. Фестивала поезије младих данас је организован свечани пријем у згради Скупштине општине Врбас. Заједно са Браниславом Зубовићем, секретаром ФПМ, представницима организационог одбора и члановима жирија, млади песници су током пријема похвалили организацију и срдачност свих људи са којим су дошли у контакт, истичући да тек долазак у Врбас и присуство програмима манифестације, ствара могућност да се осети и оцени значај Фестивала поезије младих.

Финалисте 50. јубиларне смотре најбољих младих песника дочекали су Миљана Штулић, заменица председника општине, Бојан Периз, члан Општинског већа, Даница Парошки, помоћница председника општине, и Мира Недић, начелница Одељења за друштвене делатности.

"Имамо велику привилегију да на наш Фестивал долазе они који ће прославити књижевност ових простора. Готово да нема познатог песника у последњих пола века са ових простора, а да није учествовао на Фестивалу поезије младих у Врбасу. Захваљујемо Покрајинском секретаријату за културу и Министарству за културу који препознају значај ове манифестације и подржавају је", рекла је Недић.